Yhteistyökumppanit

Sivustomme kanssa tekeviä yhteistyökumppaneita:

Sonja Hagström Photography

 Kokkolassa toimiva valokuvaaja, jonka sivustolta löytyy muonipuolinen blogi ja suuren määrän valokuvia erilaisista tilanteista ja paikoista. Erityisesti Sonjan Pinup- ja Jenkkiautokuvat ovat upeita teoksia. Kannattaa käydä katsomassa.

Retropelit.fiRetropelit Kuvankaappaus – Pelejä menneiltä vuosikymmeniltä

Retropelejä eri konsoleille esittelevä nostalgia sivusto. Tarjontaa löytyy laidasta laitaan, niin konsoleille kuin tietokoneille, esimerkkinä Sega, NES, Atari, Amiga, Commodore, DOS, Windows, Spectrum, PlayStation ja monet muut. Sivustolla käyttäjien on mahdollista arvostella retropelejä, sekä antaa kommentteja niille. Sivuston artikkelit siirtyvät myös suoraan Retropelit Facebook sivustolle, joten käy myös jakamassa ja tykkäämässä sivustoa!

Retroautot.fiRetroautot-Pinup-Ford-Mustang

Vanhoja klassikkoautoja esittelevä nettisivusto. Tarjontaa löytyy 60-90 lukujen autoihin laidasta laitaan. Sivustolta löytyy myös vinkkejä ja ohjeita tekniikkaan, sekä kytkentäkaavioita. Sivuston Pinup osiossa upea tyttö esittelee jonkin jenkki- tai muun klassikkoauton.

Retromainos.fi

Retromainos sivustolla esitellään vanhoja ja hauskoja klassikkomainoksia, jotka jaksavat nykypäivänä naurattaa. Monet mainokset olivat aikoinaan tosissaan tehtyjä, mutta aika on ajanut monen mainosidean ohi. Kannattaa tarkastella sivuston hauskoja mainoksia.

Peliriihi.com

Ohjelmistoja, Kuvia ja klassisia Dos- ja Windows pelejä ilmaiseksi netistä. Sivusto on pyritty tekemään mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja helpoksi paikaksi löytää tarvittava sisältö. Mahdollisimman suuri osa peleistä pidetään Peliriihen omalla palvelimella, joten rikkinäisiä latauslinkkejä ei pitäisi esiintyä.

Suomipelit.fi

Suomalaisia vanhoja klassikkopelejä esittelevä sivusto, jolta löytyy myös latauslinkit peleihin. Lisäksi sivustolla on tarjolla artikkeleita ohjelmoimisesta ja haastatteluja suomipelimaailmassa vaikuttavista pelintekijöistä. Suomipelit.fi on suomalaisille peliharrastajille tarkoitettu sivusto, joka pyrkii toimimaan kommunikointikanavana ja yhteyden rakentajana pelintekijöiden ja pelaajien välillä. Tavoitteenamme on parantaa suomipeliscenen tuntemusta ja ohjata uusia harrastajia alalle.  Suomipelit.fi on toiminut vuodesta 2001 alkaen vapaaehtoisvoimin, ja tänä aikana saavuttanut vankan ja laajan kannattajakunnan.

Pelipelat.fi

Pelipalat.fi on suomenkielinen peli- ja viihdesivusto, joka tarjoaa suomalaiset uusimmat peli- ja viihdeuutiset saman katon alta. Sivuston uutistarjonta muodostuu suomalaisten suosituimpien peleihin ja viihteeseen liittyvien uutissivustojen uutistarjonnasta. Sivuston kautta näet siis kaikki suomen peli- ja IT uutiset näppärästi ilman kymmenillä sivustoilla selaamista.

Xoomox.fi

Huumorilla höystetty parodiasivusto entisestä www-sivujen palveluntarjoajasta.